Információk

Szállítási módok

Az áru megrendelésekor Ön kiválaszthatja, hogy futárszolgálattal vagy solymári telephelyünkön történő átadással kívánja-e az árut átvenni.

Személyes átvétel solymári telephelyünkön

A megrendelést követően kollégáink e-mailben, vagy telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot amennyiben a megrendelt termék raktáron van, átvehető a 2083 Solymár, Terstyánszky út 89. szám alatt található készáru raktárunkban. Kérjük, minden esetben várja meg kollégáink telefonos vagy e-mail-es visszajelzését a rendelés állapotáról, mielőtt elindulna cégünkhöz átvenni a terméket.

Nyitvatartási idő: minden munkanap 6-14 óráig

Fizetés banki átutalással vagy készpénzzel a helyszínen.

Házhozszállítás

Webáruházunk termékeit futárszolgálat szállítja házhoz. A futárszolgálat igénybevétele plusz költséggel jár, mely összegéről árajánlatkérés és egyeztetés után tudunk pontos tájékoztatást adni.

A számlát és a szállítólevelet a csomag tartalmazza. Kérjük a csomag sértetlenségét kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és a csomagon észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye az át.

A futárszolgálat által szállított termékekre következő munkanapi csomagfeladást vállalunk az ország egész területén. A munkaszüneti és ünnepnapon beérkezett megrendeléseket legkorábban a megrendelést követő első vagy második munkanapon teljesítjük.

Raktáron nem lévő termékeink esetében a szállítási határidő 2-4 hét közé tehető, erről minden esetben külön értesítést küld üzemünk.

 

Csomagolás

Áraink tartalmazzák a csomagolás költségét.

 

Fizetési módok

Utánvétel: Az áru átvételekor készpénzben a futárszolgálat munkatársának. Az utánvétes csomag tartalmazza az áru ellenértékéről és az esetleges szállítási költségről kiállított számlát.

Banki átutalás: Az áru átvétele előtt lehetséges előre utalással. Kiállítjuk Önnek a proforma számlát, majd az összeg beérkezése után a megrendelt árut kiszállítjuk.

Készpénz: Személyes átvétel esetén.